Dagens adrenalinpåslag

Hade bara tänkt lägga upp min sminklook idag… Men måste berätta om min och Malins händelse i berget som skakade om oss rejält! Det var sämre väder idag så jag startade dagen med en timmas yoga pass på min balkong. Sen gick jag och Malin en promenad i berget innan vi skulle luncha. Jag skulle visa henne en lite längre väg som jag och mamma hade gått när hon var här…

Men jag missade en stig och vi hamnade på stigen som alla vilda getter går på istället, vilket blev en svettig och läskig upplevelse! Först och fräämst: SHIT vilka farliga stigar dom går p!! Stigen vi hade hamnat på hade ett stup precis bredvid som gick rätt ner i havet- ca 70 meter. Jag sa till Malin att vända om och gå tillbaka samma väg, men jag själv hade redan börjat klättra uppåt mot den vanliga stigen, och insåg att underlaget bara åkte undan när jag försökte få fäste. Och att vända om hade varit livsfarligt, för jag hade bara kanat nedåt eftersom det var så brant och underlaget bara rullade undan under en.

Så jag fick bara stålsätta mig och klättra uppåt, men det var så också svårt då det knappt fanns grenar eller stenar att hålla sig i när man skulle dra sig uppåt.. Fick vara väldigt noga att alla rötter och grenar satt fast innan jag drog i dom. Shit vad mitt hjärta slog hårt, fick typ lite adrenalinpåslag haha!

Men när jag vände mig om för att se så Malin hade gått tillbaka så hade hon hakat efter mig istället… omg!! Fick ju panik… fatta rubrikerna: Makeupartist och programledare föll ner för stup i Korfu! KNAS!

Men vi tog oss upp, men herregud.. Gör det aldrig igen, jag var verkligen så rädd- men det hjälper ju inte direkt att stressa upp sig vid sådana tillfällen, så det var bara att försöka behålla lugnet. PUHHHH!

Men över till min sminklook jag skulle fokusera på i detta inlägg haha!  Efter lite datorjobb på hotellrummet så åkte vi till ett superhärligt glasscafé, och då gjorde jag denna sminkningen lite snabbt.

Jag fokuserade på markerade bryn, lätt bas, nudefärgade läppar och sist men inte minst- fejkfräknar (gjorde ett inlägg om det för någon vecka sedan). Jag använde ingen mascara, utan böjde bara upp fransarna något för att få en öppnare blick.

Produkter:

Foundation: YSL (klick) La ett super tunt lager av denna så jag inte ville täcka så mkt.

Concealer: YSL (klick)

Bronzer: YSL (klick)

Rouge: YSL (klick)

Bryn: Isadora Precision Brow Pen, Dark Brown (klick)

Bryngele: Isadora, Dark Brown (klick)

Frabsböjare: MAC (klick)

Läppar: Isadora Moisture Lipstick, (klick) Ja ni har nog inte missat att detta är mitt ”must-have-lipstick”

Läppenna: Isadora, Bare Beige (klick) Också ett måste i min sminkväska!

Nagellack: Isadora Pale Facade (klick) Älskar denna tonen, självklart grundar jag med ett baslack och ett topplack för att det ska sitta extra länge!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *