Skincity släpper eget hudvårdsmärke

I förra veckan var jag bjuden på en härlig lunch i Skincitys popupbutik som nu finns i Mall of Scandinavia. Skincity är en hudvårdsklinik online och för er som inte vet så erbjuder som ett brett sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Dom har funnits sedan 2011, och nu efter 8 år så lanserade dom nu i dagarna sitt alldeles egna hudvårdsmärke- hur kul!

Jag fick klämma och känna lite snabbt på alla produkter, och dom känns superhärliga. Alla är parfymfria vilket är perfekt för väldigt känsliga hudtyper. Jag gillar dock lite doft, men då av naturliga ingredienser. Så hellre helt utan parfym som dessa produkter har än att man ska gå runt och dofta stark parfym i ansiktet.

Det bjöds på härliga sallader… Jag och Felicia hade väldig svårt att välja av alla de goda alternativen.. haha! Så fokuserade!!

Det är många olika produkter som släpps i den här lanseringen, vilket gör att man verkligen kan skräddarsy efter varje hudtyp och hudtillstånd. För er som vill gotta in er i mer info om alla produkter så finns en länk om märket här (klick).

Skincity har bland annat tagit fram en egen siliconmask som man kan återanvända. Det är bara att tvätta rent efter varje användning. Den är designad för att hjälpa din vanliga ansiktsmask att penetrera huden djupare och ge en mer intensiv effekt. Läs mer om den här (klick). 

Tusen tack Skincity att jag fick följa med på denna informativa lunch, jag är så pepp att testa era produkter. Och även tack till Presskontakterna som ordnat så fint <3 För er som behöver hjälp i hudvårdsrutinen- passa på att besöka Skincitys pop up butik i Mall of Scandinavia! Deras personal är utbildade hudterapeuter och butiken har fantastiska produktmärken att välja bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *