Jag är redo!


 
Jag är redo! Idag börjar första jobbdagen med Malin, det skall bli så kul! Ikväll är det alltså dags att fixa henne inför pressplåtningen vilket betyder att hon skall vara tip tip topp! 

Jag har precis tvättat alla penslar, i och med att det är så fuktigt här nere så torkar inte penslarna på mitt rum. Så istället har jag nu lagt upp dom bredvid mig i solen. Tänkte sola en timma innan vi drar iväg. 
För övrigt började vi dagen med en poweryogaomgång, så otroligt härlig start på dagen. Jag är bland det stelaste som finns på denna jord! Så ska bli spännande och se om det blir förbättring efter denna jobbresa. 
Kommer uppdatera med bilder från pressfotograferingen (troligtvis för er i morgon bitti eftersom det är natt hos er när vi är igång). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *