Mascara som hamnar på min topplista!

  Nu har jag testat denna härliga mascara sen i början på Mars, och jag tokgillar den! Först var jag lite skeptisk, eftersom jag var så förtjust i min Chanelmascara. Men med ordentlig prövning måste jag säga att denna är minst lika bra! Nu varvar jag de båda i sminkväskan om vart annat.

Det är knappt jag behöver böja mina fransar längre! På något sätt får den fransarna att se böjda, fylliga och långa ut ändå. Vill jag få ännu längre effekt så är det klart att jag böjer, men det händer inte ofta på mig själv här nere i Mexico.

Den är väldigt lätt att tvätta bort, ändå sitter den jättefint en hel dag. Ett ytterligare plus i kanten får den då den är Eco certifierad.

Borsten är på ena sidan kort och andra sidan lång vilket gör att du bygga upp mycket volym men även längd och separation. 

  

 Applicera den först genom att använda den korta delen på borsten för att få till en bra basapplicering och separation längst in mot fransrötterna. Därefter vänd och separera fransarna med hjälp av den längre delen på borsten, som ger längd och volym. Voilà!  


Vart kan man köpa den? Jag vet att både Kicks och Åhléns har den, vet inte om alla butiker har Une i sitt sortiment dock. Annars finns den troligtvis på flera skönhetsbutiker på nätet. 

Har du testat denna? Vad tyckte du? Som ni alla vet är det en djungel med mascaror, och vi alla har olika fransar och gillar olika såklart. Men hoppas detta kan bli din nästa favorit om du inte redan  har den.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *