Photoshoot ”White on white”

 Detta var en kampanj för Nelly ”White on white”, modellen var fantastiska Joanna Halpin! Bilden ovan är en backstagebild från den dagen. Jag sotade Joannas ögon med bruna nyanser i brons-guldiga toner. Avslutade givetvis med massa singelfransar som jag satte längs hennes övre fransrader.

  • Jag började med att applicera ögonkräm under ögonen med youngbloods ”eye impact”.
  • Sedan en cremeskugga från Mac i nyansen ”Groundwork” på hela locket som suddas upp ut mot ögonbrynen.
  • Efter det jobbar jag med de bruna nyanserna från Youngblood paletterna ”Timeless” och ”Moulin Rouge”, en brun skugga från Mac ”brown down” samt en guldigare ton ”amber lights” (bild nedanför) och sist av allt avslutar med en bronsig skugga från Lancome.
  • Efter skuggning lägger jag en consealer som dämpar den blå tonen under ögonen, denna från Youngblood. Blandade i lite av den ljusare nyansen för att få en något ljusare nyans under ögonen.
  • Sist av allt avslutar jag med en bryngel från Isadora i färgen ”light brown”.Edit

De två skuggorna från Mac ”amber lights” och ”brown down” på bilden nedan.


 

Ny favorit på läppstift är nyansen ”blushing nude” från Youngblood. Vid amorbågen duttar jag på den innersta highlight nyansen från produkten ”sundance”, den också från Youngblood. Den ljusaste delen använder jag högst upp på kindbenen som en lystergivande effekt.

 

Så vacker! Håret fönade jag glansigt, och med en volymspray i botten.


Sedan lockade jag håret med stor locktång, och borstade ur- avslutade med ett volympulver från Matrix i hårbotten. 

Under dagen så sprayar jag med en mjuk hårspray när det behövs. 

 Dagens team:

Modell: Joanna Halpin

Fotograf: Per Norberg

Stylist: SebastianHammarberg

AD: Anna Westlund

Hår/makeup: jag 


1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *