Vår hemlighet.

  

Det har spekulerats mycket kring mitt inlägg som jag publicerade häromdagen. Det handlade om att jag bar på en hemlighet. Nu är det dags för mig att avslöja den tycker jag. I förra veckan köpte jag och Ruben en lägenhet tillsammans! Det ska bli så fantastiskt att äntligen få bo tillsammans med honom. Vi kommer flytta ihop om några veckor! Wohoo! Så för min del blir det byte av stad- Nu är det Stockholm som gäller. Lugn och fina ni som tror att ni förlorar mig till storstaden. Jag kommer fortfarande göra en del jobb här på västkusten, skillnaden blir att jag är tillgänglig för jobb i Stockholm. 

  
Idag har jag blivit överraskad av Ruben med en övernattning på Radisson Blu Riverside för att fira att vi snart är sambos! Vi har det så mysigt! Ikväll ska vi äta på en härlig restaurang som han bokat bord på.  

  Han är bara så fantastiskt underbar på alla sätt och vis! Jag är så lyckligt lottad som har träffat mannen i mitt liv. 

2 comments

  1. FANTASTISKT!!!!! Blir så oerhört glad i hjärtat! Ta hand om honom!!! Han är en EXTREMT fin ung man med ett stort hjärta! Vi finns ALLTID här för att stötta er. I vått och torrt. Stora gratulationskramar från Lina och Rubens Gudfar, Hernando. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *