Glamourized på ett kick

   

  Älskar den här röda läppfärgen  (R18) från UNE!

Men innan läppstiftet applicerades så la jag en röd vattenfast läppenna från Art Deco (10). Jag vet inte om den finns längre, men annars har MAC superbra vattenfasta läppennor som jag gillar!

Ögonmakeupen bestod av en fransmarkering av den övre fransraden med en mörkbrun penna från Makiash, Waterproof eyepen. Sedan Två ögonskuggor från Youngblood, Där nyansen Bordeaux lades över hela locket samt Czar i ytterkanten av ögat och globlinjen. Dessa två markerades även under ögat för att få en fin inramning.
 Brynen fick en touch av en bryncreme från Anastasia Beverly Hills, så bra och så dryg! Denna i nyansen Taupe.

Min foundation idag var från YSL, Le Teint Touche Eclait. Concealer från Helena Rubenstein, Magic Concealer. Och slutligen mitt nya favoritrouge från UNE (B01) i crèmeformula.

 När man använder en flytande foundation rekommenderar jag alltid att sätta den med ett puder. Jag använde ett mattande från Youngblood, Mineral rice setting powder. Som shadingprodukt använde jag min palett i pressad puderform från Anastasia Beverly Hills (light to medium).

En av mina favoriter när det gäller mascara! En volymgivande sådan från UNE, finns bland annat att köpa på Åhlens och kostar under 200 kr om jag inte minns helt fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *