En guldig skönhet!

 

Det här är min nya guldiga favorit från Apple! Jag har haft en MacBook PRO i flera år, och det senaste så har den bara blivit segare och segare. Detta resulterade i att jag knappt orkade starta upp datorn.. Och därav orkade jag knappt heller skriva fakturor med jämna mellanrum, mindre bra när man driver företag haha! Jag drog ut på det så långt det bara gick för att slippa bli förbannad på en dator. 

Så tillslut var det dags att byta ut den gamla till något nytt! Jag hade egentligen tänkt mig en MacBook Air. Men när jag såg att den vanliga MacBook hade kommit ut i en guldnyans, så var det ju bara självklart att jag skulle ha den.. Haha, typiskt mig! Men jag är supernöjd hittills! Så tunn, och så lätt!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *