Ny eyeliner!

Förra veckan testade jag en eyeliner från Anastasia Beverlyhills. Den satt verkligen så bra under hela dagen!
img_7544.jpeg

img_7533.jpegFrån en början var jag skeptisk då sen var lite ”trögare” i sin formula, vilket gjorde den något svår att arbeta med. Tills jag vande mig med formulan. Ibland behöver man ge produkter lite extra tid innan man kan se om man gillar den. Jag blev supernöjd med resultatet, den satt superbra, släppte ingen färg under hela dagarna som vi jobbade. Älskar för övrigt Anastasias Dipbrow Pomade till brynen. Använde färgen Taupe på modellen. Dessa produkter finns ute i butiker, så som Kicks och Åhlens, men även på här på Finestcosmetics hemsida.

img_7502.jpegModellen heter Vika Bron.

img_7529.jpegAndra produkter som jag bland annat använde var:
Foundation, YSL
Concealer, Helena Rubinstein
Shading, Anastasia cream counter kit
Cremerouge, UNE, B01
Puderrouge, Makiash, Pale pink
Läppenna, Isadora, Mocca Rose
Läppstift, Youngblood, Blushing Nude
Skuggor, Youngblood, Coco, Bordeaux

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *