Hon gjorde min morgon

Jag står precis och väntar på t banan för att åka in mot Berns och jobba. Kl är 06.15 och jag står fortfarande i lite chock… Egentligen är det ingen större grej som hänt, men en grej eller gest snarare som inte händer så ofta i dagens samhälle. 

Kvinnan som satt och kontrollerade spärrarna vid t banan ropade innan jag hann ”blippa” mig igenom spärren. Först tänkte jag.. Shit vad har jag nu gjort… Men så viftade hon med en tidning med en tillhörande bryngele som man fick till. ”Vill du ha den här, jag har ändå läst den och tänkte ifall du vill ha den istället för att jag slänger den?”  Jag blev helt ställd, men självklart blev jag superglad! Efteråt ropade hon- ”ha nu en underbar dag”.. Då insåg jag precis, shit, vad hon gav mig energi! 


Tänk om fler gjorde det där lilla extra när dom är på sina jobb. Nu menar jag inte att ge bort en tidning. Utan bara ha ett leende på läpparna och vara trevlig! Det är allt för många som är bittra på sina arbetsplatser. Men tänk hur lite det behövs för att ge värme till andra.. Det ger defenitivt energi tillbaka! Mer leende åt samhället! 
Tack till kvinnan som satt vid Sundbybergs t banestation! Du gav mig så mycket energi! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *