Höstens nyheter med Isadora

I onsdags kväll var på IsaDoras fina pressvisning i en av Haymarkets fina sviter. Dom visade upp deras kommande kollektioner som kommer ut i butik nu i höst! Jag var bokad på Nelly.com morgonen därpå och fick gå ganska tidigt eftersom jag skulle köra bil ner till Borås samma kväll.  Men jag är superglad att jag hann komma dit och se alla nyheter och även träffa tjejerna från IsaDora! Jag fick med mig en fantastisk goodiebag  med massa härliga produkter. Perfekt eftersom jag kunde passa på att testa en del av produkterna på modellerna när jag jobbade! Shit vad mycket bra produkter dom har, jag är riktigt imponerad!

Här är IsaDoras nya foundation som kommer ut nu i nästa vecka. Den heter Cover Up Foundation & Concealer. Jag har inte hunnit testa den själv. Men däremot använde jag den när jag jobbade på Nelly.com! Resultatet är heltäckande och ger en silkeslen finish. Det kommer finnas en foundation borste i kollektionen som är FAB!!

Kommer ni ihåg att jag skrev om läppennorna som jag testade för ett tag sedan, Sculpting Lip Liner?! Den kommer lanseras i ännu fler nyanser! Den är såå bra, och det är så fina färger. Till detta kommer det även Twist-Up matt lips komma med fler med matchande nyanser.

Ovan ser ni IsaDoras Black & White kollektion. Den skall komma ut till butik snart, om den inte till och med redan finns ute! Där finns bland annat en fin palett med tolv nyanser perfekt för att skapa en sotning. Jag skall försöka hinna med att testa dom en dag. Däremot hann jag testa Matt Fixing Blotting Powder som jag gillade jättemycket. Den mattar ner huden utan att ge den en torr könsla tack vare fuktighetsgivande ingredienser. Tips att ha i väskan och bättra på makeupen under dagen/kvällen!

Kommande Julkollektion, hur härligt ser det inte ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *