Vinterkampanj med Stayhard

Igår jobbade jag för Stayhard som skulle göra sin vinterkampanj. Det blev en superlång dag, men vi var ett superhärligt team så allt rullade på jättebra! Modellerna för kampanjen var modebloggarna/instagramprofilerna Andreas Wijk, Philip Conradsson och Kristian Korlevski. 


Jag tog en hel del backstagebilder med den nya kameran. Men jag insåg i morse att jag fotat allt i Raw format.. så måste klura ut hur jag skall ändra filerna till Jpeg. Så nu blir det bara en liten bild tagen med mobilen in action på fotograf Stefan Snyman och Andreas Wijk. 

Dagen avslutades med en team middag på Grill här i Stockholm. Sååå trevligt!!! 

Idag skall jag förhoppningsvis hinna spela in en youtube video. Ni har väl inte missat att se det senaste klippet som ligger uppe? Kolla här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *