Fram och tillbaka!

Det här året har startat med raketfart! Jag har redan varit nere i Borås vid två omgångar, varvat med jobb hemma i Stockholm. Tyvärr har jag varit så rejält förkyld så har inte kunnat uppdatera er om några jobb.. Tråkiga jag! img_7418.jpeg

Förra veckan startade med jobb för Stayhard i Borås, följt av två dagar på Nelly. Sedan var det tåget upp till Stockholm för att på fredagen jobba för IsaDora! Dom hade anordnat ett fantastiskt event för några exlusivt utvalda gäster som skulle på Ellegalan. Kika in hashtagen #isadorabynight på instagram för att smygkika lite.  Jag och fantastiska Ellinor (@ellinoramanda) sminkade hela dagen lång för att glamma alla gäster. Jag kommer göra ett separat inlägg om denna härliga dag.

Nu sitter jag åter igen på tåget, hem mot sthlm..  Jag har hunnit spendera några dagar i göteborg/Borås igen då jag varit på Nelly igår och idag. I morgon och torsdag blir det jobb här i sthlm. I morgon blir det en kampanjplåtning för Scorett vilket ska bli så kul! Nu skall jag av tåget alldels strax.. Det var en kort summering om vad som hänt den senaste veckan.

Nu blir det att kurera mig inför morgondagen! Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *