Panikens PANIK!

I morse kl 04:35 stod jag redo att hoppa in i min förbokade taxi.. Oftast brukar taxin vara på plats några min tidigare när jag bokat dagen innan, men inte idag- och kände direkt min oro inombords! Minuterna gick och jag ringde till taxibolaget och min taxi befann sig enligt honom ”10 min” bort. 10 min bort är ju ganska mycket när man planerat in att checka in på ett plan. 

10 min gick och ingen taxi syntes.. det var inte förrän kl 05.00 som taxin kom!!! Jag kan säga att han körde i rallyfart.. Tack och lov hann jag precis med att checka in mitt bagage- men himlar vilken panikmorgon! Nu sitter jag på planet ner mot Landvetter. Idag blir det en kampanjplåtning för Nelly.com vilket ska bli superkul! Håll er uppdaterade på min insta story för att se min dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *