Redo för dagens plåtning med engelsk modell

Igår var jag ute på Lidingö och jobbade med REF. Som jag skrev häromdagen var det en hårkampanj som skulle fotas och det blev verkligen så fint, och wow vad jag gillar deras hårprodukter!

Just nu står jag i Chiquelles studio och har precis fixat makeup och hår på dagens modell som är Lilia Weddell. Vi ska precis börja dagens fotografering så nu blir det fullt fokus på det 😉

Rockar såklart Chiquelles t-shirt idag!

Här kommer en bild från dagen look, detta är min dagliga makeup rutin när jag väl har tid! På söndag kommer jag lägga ut ett inlägg vad för produkter jag använder för detta och vad jag brukar tänka lite extra på! Vad säger ni om det? Bra va! 😉

 

T shirten jag har på mig kommer från Chiquelle, den finns faktiskt på rea nu! Så för er som gillar en svart supercool tshirt med den perfekta slitningen så kan den bli er för bara 100 kr! Länk finns HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *