Vårt liv i kaos!

Vad har vi gett oss inpå?! Det är den ständiga frågan när man kollar in i våran lägenhet idag. Det är byggdamm överallt, skräppåsar står kors och tvärs och dörrarna är förseglade med plast för att förhindra ännu mer spridning av allt damm som blir. Idag är det dag 6 av en intensiv renovering.

Mamma och pappa är kvar, och vi får så mycket hjälp av dom tack och lov. Men vi känner alla oss rätt möra i våra kroppar haha!

Trots allt slit är det så värt det, inte bara för att vi sparar extremt mkt pengar.. Utan också att vi kan klappa varandra på axeln efteråt och säga: Shit vi klarade det och vi skapade detta tillsammans! Den känslan kommer vara obeskrivlig!

Idag ska vi fokusera på att laga upp ”vardagsrummets” vägg och tak som behöver fyllas upp efter att vi rivit en annan vägg där. Där hade vi tänkt att vi får ta in en expert, men min dundermamma kan typ allt.. Så till slut begav vi oss till Hornbach och köpte material för att laga själva.

Vi började testa lite igår, och jag tycker minsann det ser väldigt lovande ut! Idag återstår det att se om vi klarar taket lika bra haha! På bilden nedanför ser ni taket- men även den fantastiska färgsättningen man hade gjort under toalettens badrumstapet (toaletten rev vi bort häromdagen).. Herregud vad det ser ut, kan detta någonsin bli bra haha!

Idag ska vi låna någon supermaskin och hacka bort denna betongplatta. Ruben har sett fram emot att jag ska ta coola bilder när han kör igång med den hahahaha! Jag antar att det kanske är en manlig känsla eller något? Jag skojade att han skulle stå med bar överkropp, så kan jag slänga på lite olja för att få Bästa effekt till fotot- eller vad säger ni?! Haha!

Ruben ska även fortsätta bila in där elen ska vara i det blivande köket. Jag är så stolt över honom, himlar vad han fixar mycket! Nedan ser ni det första bilnings spåret, och även där han startat för dagen!

Jag kommer fortsätta knöla på med tapeterna.. Mina händer har stora skavsår för att slit att få bort all gammal tapet och konstiga lagningar. Det är ännu mer tricky i taket då det är välvt.. Så jag får nog slipa till det sista för att inte föstöra. Den ena sidan är klar nu.

Nu återstår bara det sista! Puh, börja svettas bara av tanken. Jag står ju med en ångmaskin uppe i taket.. det blir galet fuktigt- och varmt!

Rubens pappa Mauro är här och kämpar också, det finns ingen som är så noggrann att skrapa bort färg och fixa fönsterna så fina som han!

Hur mysigt är det inte med denna familje renovering! Längtar tills vi kan bestämma kök, slipa golv och måla alla väggar!

Nu ska vi sätta igång för fullt! Senare idag kommer Rubens mamma Cia över, hon ska fixa härlig lunch åt oss! Det längtar man ju mest till haha!

Vad tror ni om vårat kaos- Kommer det bli någon ordning?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *