Fotade fyra kampanjer på bara två dagar!

Hej allihopa! Jag har haft två väldigt intensiva jobbdagar, och jag börjar sakta men successivt vakna till liv igen. Det är helt galet vad utmattad man blir efter två så långa dagar när man hela tiden måste hålla fullt fokus i den här värmen. Vi gjorde fyra olika kampanjer som kommer gå live på Ivy Revels hemsida under jämna mellanrum nu under hösten.

I onsdags hade jag calltime kl 05.30 och vi höll på till 18 tiden. Då var det två tjejer och två killar som skulle plåtas.. OMG vad varmt det var, och mycket att hålla koll på. Tack och lov hade jag bästa Tove som assisterade mig den dagen, hon är en riktig klippa!

I går hade vi calltime kl 11 på förmiddagen, så det var betydligt mkt trevligare tid att börja på haha! Däremot höll vi på till 23 på kvällen, och var ca 40 min ifrån stan. Det var ”bara” de två tjejerna, Sara och Dalianah som även var med dag ett.

Makeupen på de två kampanjerna igår var helt olika. Den ena kampanjen skulle ha massa strass stenar! Den andra kampanjen kom vi igång med super sent, jag tror vi började plåta den runt 20.30 tiden. Då var det alltså av med allt glitter och alla gnistrande stenar, för att förvandla looken till en mer mystisk ”operfekt” sotad look som togs i solnedgången.

Det är alltid så kul att jobba med Ivy Revel. Sebastian som är både stylist och även deras Creative Director vill alltid ha så olika looks på kampanjerna vilket gör det hela så inspirerande för mig som makeup och hårstylist. Det är givetvis tuffare jobb för mig, men också så mkt mer kreativt och roligt att ständigt få bli utmanad. Jag får inte visa för mycket backstage bilder just nu, men ger er några sneak peaks från mobilen. En av kampanjerna kommer gå live väldigt snart och då får ni se mkt mer!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *