Dagens look på Lilia Weddell

Jag har precis varit i Chiquelles fotostudio och jobbat några timmar. Egentligen är jag alltid där heldagar. Men denna dagen blev en extra dag som dom behövde lägga in, och jag kunde bara nu på förmiddagen då vårt kök levereras alldeles strax. Ruben och mamma stör i högsta hugg för att sätta igång med dagens jobb i lägenheten, och jag är snart hemma för att hjälpa till!

Dagens modell var vackra Lilia Weddell och hon flög in från England för denna dag. Stackarn var så förkyld, men ser ju ändå helt magiskt ut! Eller hur!

Makeup:

Foundation & Concealer: RMS Cover-Up

Cremeögonskuggor: RMS Embrace Eye Polish & Solar Eye Polish samt Magic Luminizer i innervrån

Mascara: Isadora Stretch Lash Mascara

Fransmarkering: Isadora Smoky Eye Liner, Dark Grey

Bronzer: RMS Buriti Bronzer & Isadora Face Sculptor

Highlighter: RMS Peach Luminizer

Läppar: Nabla lipstick, Magnolia & Dermaceutic Panthenol kräm ovanpå

Mattande puder: Too Faced

Bryn: Isadora Sculpting Brow Pen & bryngele Nudestix (har också en brynpenna som är superfin, men min är lite för röd i tonen. Isadoras har en något kallare nyans som jag föredrar på Lilia.

Hårstyling:

Värmeskydd: REF Heat Protection

Stylingtång: Cloud Nine, The IRON & The Curling Wand

Styling produkter: Oribe Thick Dry Finishing Spray & Swept up Volume Powder

Det var såååå mycket fint som vi plåtade idag. Inom några veckor kommer alla dessa fantastiska koftor upp på deras hemsida. Dom ser inte bara fantastiska ut- utan dom är även helt fantastiskt mjuuuuka! Vill bara gosa in mig i alla haha!

Även detta set blev en av mina favoriter och det måste absolut hamna i min garderob! Whop whop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *