När man drar till Indien för en jobbdag..

Hej allihopa! Ledsen för dålig uppdatering, men har varit väldigt intensivt med både resa och jobb! Sitter nu i taxin hem från Arlanda efter en himla lång hemresa… Den har tagit drygt 30 timmar- helt galet! Ska bli så mysigt att komma hem till Ruben och lägenheten haha! Han har målat alla golvlister och elementet när jag varit borta. Han är ju bara underbar!!

Men nu över till vad jag gjort! Jag har alltså varit och fotat en kampanj med Indiska under en dag.. (!!!!) Och jag åkte ända till Jaipur för detta. Men det var det värt! Teamet var helt fantastiskt så trots att det var super varmt (40 grader med 85% i luftfuktighet) så hade vi jättekul tillsammans.

Hade jag haft möjligheten så hade jag gärna stannat någon extra dag för att kunna se lite mer av staden. Men i morgon flyger jag ner till Borås för tre dagars jobb med Ellos, så jag var tvungen att komma hem.

Vi fotade vid den här coola location!

Modellerna Carla och Amanda gjorde ett strålande jobb i värmen- för inte nog att det var 40 grader.. Så skulle dom bära den kommande höst kollektionen, så det var bland annat varma koftor och jackor ! Jag hade med andra ord en hel del att göra för att hålla både hår och smink på plats.

Hur häftig plats att fota på!! Kolla färgerna på bilden ovan!!

Jag älskar att Indiska bokade en äldre och en yngre modell, dom var så fina ihop! På bilden ovan har ni fantastiska Carla! Om jag ser ut som henne när jag är över 65 så blir jag överlycklig!

Nu är jag faktiskt utanför porten här hemma, så nu måste jag lägga ner mobilen för att pussa på min kille!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *