Dagens jobb bjöd på djupa samtal om kroppsideal

Nu sitter jag på Landvetter och inväntar att stiga på planet hem till Stockholm. Det har varit tre superhärliga dagar tillsammans med Ellos teamet!

Jag älskar verkligen när man jobbar med en kund regelbundet, man lär känna varandra och på så sett kan man hålla betydligt med djupa och mer intressanta konversationer utan att det blir stelt.

Idag diskuterade vi bland annat hur vi påverkas personligt utav kroppsidealet som cirkulerar kring oss idag. Hur vi faktiskt påverkas av sociala medier och människor runt omkring.

Jag fick då en tanke att jag ska skriva ett inlägg om detta. För jag skulle såklart ljuga om jag säger att jag inte blir påverkad när jag dagligen vistas kring supersnygga modeller som håller måttet ”inom det satta idealet”… Det är verkligen en ständig kamp att inte bli för påverkad!

Man ser tack och lov att mer och med klädföretag ta tag i saken.. Frågan är bara om det är tillräckligt… och hur lång tid ska det ta för alla människor att anamma ett nytt tänk?

Missa inte mina tankar kring dessa frågor. Jag lovar att jag ska dela med mig av detta under helgen, så håll koll här på bloggen. Har du frågor till mig om detta, kommentera mer än gärna så ska jag göra allt i min makt att svara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *