Höstiga dramatiska toner med MAC och Patrick Starrr

Från gårdagens inlägg tänkte jag drastiskt svänga om och visa mig med betydligt mer smink 😉 För även ifall jag älskar en naturlig look så älskar jag ju såklart en snygg dramatisk sminkning!

Jag fick i förra veckan hem ett kit från MAC som jag bara längtat efter att få testa. Så idag när jag har varit ledig så passade jag på direkt att pröva denna serie som tagits fram av Patrick Starrr tillsammans med MAC.

Detta kit ska vara framtaget för att vara det ultimata kitet för att skapa en dramatisk men exklusiv look.

 

Jag testade först att använda alla ögonskuggor, men med ett nudefärgat läppstift från Isadora som jag tyckte passade bra till. Det är samma läppstift som jag la på Janni Delér på hennes bröllop. Annars blir det som sagt väldigt dramatiskt 😉 Så för er som vill ha olika looks så måste man ju verkligen inte använda både skuggpaletten och läppstiftet ihop varje gång.
(länk till läppstiftet från Isadora som heter Bare Beauty. )

Kitet jag fått hem heter x Patrickstarrr #2 Boy About Town Kit. (länk)

Det innehåller en palett med fyra nyanser som går i varma, neutrala och högpigmenterade färger:

Head Over Heels: Mellanbrun nyans (matt)
Primo Donna: Gyllene guld (skimmer)
I’m Into It: Mörk rödbrun (matt)
Dance in the Dark: Djupt svartbrun (matt)

Man får även med ett retro liquid lipstick i en klassisk röd nyans (”Pattypout”).

 

Det är inget nytt att jag älskar produkter från MAC. Det var faktiskt ett av mina första jobb som makeupartist, och att jobba med det märket var helt fantastiskt! Förstå känslan att kunna få inspirera och rekommendera produkter man tycker så mycket om! Deras pigment och färgsammansättningar är underbara, och kan inget annat än att säga att Patrick Starrr tagit fram en härlig kombo med denna ögonskuggspalett och flytande läppstift.

Här kommer looken tillsammans med det röda läppstiftet. Det är ju mycket, men samtidigt kaxigt! Men jag kan ju varmt rekommendera att rocka dessa röda läppar till en naturlig makeup också!

Jag kan verkligen säga att läppstiftet sitter som berget, jag har haft på mig det i flera timmar utan att behövt bättra på en enda gång!

4 comments

 1. Vilken fin sminkning!!!
  Undrar om du har ett bra tips på foundation/BB/CC creme? Jag har känslig hy lätt till acne. Vill ha något som inte är helt täckande då jag hellre använder concealer där det behövs. Hade vart jätte tacksam för svar.

  M V H

  Michaela

  1. Hej Michaela! Hur är din hud? Är den fet eller torrare? Föredrar du en mattare känsla eller mer lyster? Finns ju så många bra- men med olika finish på huden kram

 2. Hej Evelina! Den här rödbruna makeupen är supersnygg! Skulle du vilja berätta var på ögonen och i vilken ordning du la skuggorna? Med vänlig hälsning Lisa
  PS. Tack för din inspirerande och fina blogg ?

  1. Hej Lisa! Tusen tack! Ska försöka gör inlägg med mer förklaring. Men på denna makeupen fokuserade jag med den ljusa skuggan och glitterskuggan i mitten av ögonlocket. Och den rödare bruna i innervrå samt yttervrån av ögat och svepte in längs globlinjen för att connecta dessa två ”typ ovanför den ljusare bruna i mitten”. Sedan använde jag den mörkaste precis i globlinjen i ytterkant för extra djup. Under använde jag den rödbruna för att rama in hela looken. Hoppas detta var till liten hjälp! Så bra att du kommenterade- ska verkligen göra bättre förklaringar på mina inlägg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *