Som balsam för själen!

Jag är ner i Göteborg och har jobbat två dagar för Kappahl. När jag är här nere i Göteborg bor jag alltid hos mina föräldrar, och det är så mysigt att komma ut på landet och bara kunna vara.

Jag och mamma kom precis hem efter en fantastisk långpromenad där vi hittade massor av trattkantareller när vi gick i skogen. Förstå vår lycka!!

Här nedan är en bild på vägen ovanför huset.

Alla träd börjar bli så vackra i sina nyanser!

Vi tog med oss mamma och pappas lilla hund som heter ”Betty”. Hon fattade inte grejen med vår lycka med svampen haha!

Här är en av hästarna som bor på gården, den var så nyfiken på min mobil.

Ruben kommer också ner i helgen, så då blir det bli mer svampplockning!!

2 comments

 1. Hej Evelina! Först och främst, tack för en supertrevlig blogg med sunda värderingar och bra, basic skönhetstips. Av detta inlägg fick jag dessutom riktig Sverige-saknad då jag följer bloggen från Österrike.

  Två funderingar: var hittar man din fina gröna jacka?
  För mig med känslig hy och lättirriterad hårbotten är produkter utan sulfater, PEG och liknande ämnen nödvändigt. Har du någon kunskap inom det området eller någonting att tipsa om?

  Hälsningar från Wien
  /Elin

  1. Hej Elin!! Å vad glad jag bli av din kommentar, tusen tack! Den gröna jackan måste jag ta och kolla upp, det är min mammas 😉 Så jag får återkomma i den frågan. Jag har precis som dig, en superkänslig hårbotten… Den blir lätt torr, röd om den är i det minsta obalans. För mig har hårserier som Oribe, Pureology och REF fungerart väldigt bra. Jag har även ett fantastiskt serum från Reverie som heter cake som jag masserar in i hårbottnen. Jag reagerar supersnabbt på nya produkter! Det kan vara superbra och dyra sådana, men det funkar inte alltid för min hårbotten. Men jag märker snabbt om en ny produkt är ok eller inte. Jag kan också se ett samband om jag äter bra eller dåligt. Perioder där jag stressar mycket och får i mig mkt socker och gluten.. Då är det typ kört! Men självklart är det alltid väldigt individuellt, men de senaste åren har jag lärt mig vad som funkar och behöver inte massa starka preparat som är utskrivet av läkaren. kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *