Beauty Breakfast och teaser inför fredagens vlogg-inspelning!

I morse var jag hos Polhem PR och åt en fantastisk god frukost och lyssnade på presentationer av nya nyheter bland de olika skönhetsmärkena. Det var så mysigt, och alltid kul att få klämma och känna på produkter som jag inte hunnit testa innan.

Frukosten var ju så god, tänk om man var så duktig att äta en sådan varje morgon- vilken start på dagen!

Jag fick upp ögonen lite extra för ett hårvårdsmärke som heter Briogeo, ni kan se några av förpackningarna på collaget ovan (högst upp t. vä). Det är produkter som ska ha minst 90 % naturliga ingredienser. Dom är helt fria från sulfater, parabener, ftalater, silikon, DEA och syntetisk färg! Känner att jag måste spana in dessa lite mer eftersom jag har så känslig hårbotten. 2019 kommer Briogeo lansera sex stycken serier av produkter på den nordiska marknaden!

Även Rusta kommer med ny skönhets serie, det kändes otippat- men det blir spännande att se vad dom kommer leverera. Jag fick med mig ett litet kit hem för att testa.

Jag fick med mig en superduper härlig påse med både nya produkter men även sådant som jag idag använder. Kändes nästan som julafton, kolla in allt jag fick med mig hem på bilderna nedan- dröööm!

Jag testade lite utav sminket från Lumene i Polhems showroom, och fastnade för dessa cremeögonskuggor i stick! Så jag fick med dessa hem i goodiebagen för att testa hemma- woho!

Även påfyllning av mina älskade Beautyblenders och bästa rengöringen för penslar och svampar! Man kan inte ha för många hemma, och ni vet väl att man ska använda dom lätt fuktade? Sedan jag började använda Beautyblender så är jag helt fast, har du testat?

Här nedan  är kitet jag fick med mig från Rusta, jag gillar ändå förpackningarna.

Sedan lite smått och gott från blandade märken. Jag fick med mig en brun utan sol från mitt favoritmärke ST Tropez, jag har tidigare kört på express moussen, men denna ska visst ge ännu djupare färg på huden. Så det blir att testa i dagarna nu när man börjat bli vinterblek!

Ikväll ska jag möta upp Ruben och några vänner för att få gå på en förhandsvisning på Filmstaden Sergel. Kul ju! I morgon väntar kampanjplåtning med Ivy Revel och på fredag ska jag spela in en vlogg tillsammans med en av sveriges största influencers.. Kan ni gissa vem??

2 comments

  1. Testat beutyblender och pensel men återgår genast till att använda fingrarna. Allt annat bara smetar runt foundation i ansiktet.

    1. Heej! Ja att använda fingrarna är riktigt bra- det gör jag också ibland. Men jag lyckas ha foundation lite över allt innan jag hunnit tvätta händerna haha! Men resultatet blir väldigt bra. Ett tips på när du använde svamp eller pensel- ta bara lite produkt och jobba in, det kan underlätta. Har man för mkt så åker det lätt runt. Men viktigaste är att du hittat ett sätt som passar dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *