Malin Gramers look i ”skräckveckans” parceremoni

I kvällens parceremoni av Paradise Hotell kommer programledaren Malin Gramer bära en fantastisk svart långklänning från Ida Sjöstedt. Jag tyckte svart passade in till temat eftersom det har varit skräckvecka. Jag älskar hur Malin rockade looken tillsammans med rakt hår och mörka läppar.

Jag får många frågor om jag är borta i Mexico under hela inspelningsperioden av Paradise Hotel, och svaret är JA. Jag är där från början till slut och så fort Malin skall vistas i tv rutan så har jag varit där och fixat hår och smink.

Det som är det tuffaste med att jobba nere i Mexico är luftfuktigheten och värmen! Man får preppa håret väldigt noggrant för att man ska få det att hålla, och makeupen behöver pudras ordentligt för att inte bli för glansig. Jag älskar ju att det blir en naturlig glow av hudens egna oljor. Men i tv rutan passar det tyvärr inte lika bra- utan ser då bara svettigt ut.

På denna bild står Malin på sin plats och repeterar medan några i teamet agerar deltagare i bakgrunden så att alla kameror kan ställas in korrekt. Under denna stund passar jag på att ta lite bilder, och stämma av så att allt ser bra ut innan kamerorna rullar! (Ursäkta min skakiga hand som tar den blurrigaste bilden)

Här kommer produkterna jag använde till denna kväll:

(För dig som vill läsa mer om produkterna så har jag länkat alla)

Rouge: Benefit: Benefit, GALifornia Blush

Creme Bronzer: RMS, Buriti Bronzer

Bronzing puder: Benfit, Hoola Matte Bronzer

Läppar: Sephora Collection, Cream Lip Stain- 25 Coral Sunset

Mattande puder: Isadora, Matt Fixing Blotting Powder, 3 sheer nude

Fransar: Ardell, Cluster Wispies, 600

Hårprodukter:

Innan varje parcermoni tvättade Malin sitt hår med Antonio Axus Silver Shampoo Cool Purple och Silver Conditioner Cool Purple. Detta gjorde hon för att få bort alla gula pigment som man lätt får när man har blonderat hår.

Övrig hårstyling:

Styling tång, Cloud Nine, Standard Iron

Värmeskydd: Cloud Nine, Magical Potion

Oribe Imperméable Anti-Humidity Spray (Denna skyddar mot fukten i luften)

Lernberger Stafsing, Gloss Spray

Programmet sänds ikväll (31/10) på TV 3 kl 22.00, men går även att ses i efterhand på Viafree!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *