Mina sheet-mask favoriter!

Som vissa av er vet, så älskar jag sheet-masks! Det finns en djungel av olika märken och kvalitéer där ute, och i detta inlägg så tänkte jag visa er några av mina favoriter. För nu börjar vintern kicka igång och våra hudar blir lite extra trötta och glåmiga, det måste vi förhindra!

 

Varför älskar jag Sheet masks?

 • Enkelheten: En av anledningarna att jag älskar dessa masker är att det går så snabbt och du behöver inte tvätta av med vatten. Du kan inprincip lägga på en sheet mask det första du gör när du vaknar, och efter tio-20 minuter så drar du av den, masserar in vätskan som är över- och voilá så har du en strålande lyster.
 • Resultatet: Som jag avslutade förra punkten- direkt efter du använt en sheet mask så får du omedelbart resultat! Jag brukar fokusera på att använda sådana som lugnar, ger fukt och massor av lyster!
 • Resvänliga: De sheet-masks som jag använder kommer i engångsförpackningar. Därför är det så enkelt att slänga med några på resan eller vart du nu ska- Varför inte överraska din partner eller vännen/vännerna med en hemma-spakväll?
 • Perfekta presenten: Perfekta små masker att ge bort i present. Ska du på middag och tycker det känns tråkigt med en blomma- köp några olika sheet masks?!

När använder jag sheet-masks?

 • Jag använder maskerna minst 2 gånger i veckan, med fördel på morgonen eftersom jag tycker dom ger sån fin lyster.
 • Innan middag/fest! Finns ingen bättre start innan din festmakeup!
 • Eller också när jag och Ruben sitter i soffan, då ser jag till att vi lyxar till det för våra hudar- för killar/män behöver också lägga lite extra kärlek på sin hud!
 • Efter en dag på stranden: Känns huden trött efter allt solande? Kanske har du till och med bränt dig lite.. Då är det perfekt att använda en svalkande och lugnande variant!

Mina Favoriter bland sheet masks:

Snail Bee High Content Mask: Dröm mask! Eller det är de andra maskerna jag kommer skriva om också, men det är något speciellt med denna. Kanske är det känslan av att sätta snigelsekret i ansiktet som gör det ännu mer kul haha! Den innehåller alltså snigelsekret, men också bigift- hur coolt ändå! Det är ingen idé att jag egentligen skriver om den, det står så mkt bra info om du klickar in på länken, så läs där istället. Men denna tillhör en av mina absoluta favoriter. I samma serie finns ett serum också som jag använder varje morgon och kväll. Jag kommer länka ett gammalt inlägg längst ner där jag skriver om min dagliga hudvård, för er som är intresserade.

Cremorlab White Bloom Triple Bright Floral Mask: Den här ger maximal lyster och fukt till huden!

Herb Tea Pure Calming Mask: Otroligt lugnande och återfuktande mask. Jag älskar att använda den i perioder när min hud känns röd och stressad och skriker efter fukt- då är denna dröm!

Witch Hazel Pore Tightening Mask: Denna mask är perfekt till dig som har en mer fetare hud och vill normalisera sebumproduktionen (talgproduktionen). Den jobbar även antiinflammatoriskt och påskyndar hudens egna läkningsförmåga. Perfekt om du har kvisslor eller inflammationer. Det som jag gillar med denna är att den ändå ger fukt till huden. För en hud som är fet, behöver oftast mkt fukt! Finns inte fukten i huden så kan den inte läka sig lika bra- det är alltså fettet man ska undvika, inte fukten. Tro mig, jag hade väldigt mkt problem med min hud förr- så jag har testat mycket även för en obalanserad/fetare hud. jag skulle även rekommendera den lugnande masken samt snigelmasken regelbundet för dig som har en fet obalanserad hud (känn av vad som funkar för dig).

För dig som vill läsa om min dagliga hudvårdsrutin så här du den här (KLICK)!

Om du har några frågor om din hud, skriv i kommentarsfältet nedan! Så ska jag försöka hjälpa till så gott jag kan <3

 

 

2 comments

 1. Jag gillar också att botanisera i den koreanska hyllan på Å! Har inte provat de du länkar till så det ska jag se till göra nu.

  1. Ja visst är det underbara produkter! Å men vad kul- kan du inte skriva vad du tyckte när du testat dom ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *