Hårfix och annat som händer

Jag har precis varit hos Emelie Johansson och satt om min hårförlängning med Hairtalk! När Emelie plockade bort fästena, så passade hon på att färga mitt egna hår som behövde lite kärlek eftersom jag hade världens utväxt 😀

Själva omsättningen av löshåret gick ju så snabbt, och det kändes knappt! Är verkligen helt fascinerad av denna hårförlängningsmetod! För er som funderar på att skaffa löshår, så kan jag verkligen rekommendera att pröva Hairtalk!

Älskar min nya färg!

Jag är ledsen att jag har varit lite dålig det senaste på bloggen, det är bara så mkt att fixa och trixa med här hemma nu eftersom vi är i full gång med vår renovering- samtidigt behöver jag lägga 150 % fokus på mina frilansjobb <3

Meeeen badrummet är snart klart, vilket ska bli så härligt. Jag längtar så mycket tills jag kan ta fina bilder och dela med mig av resultatet. Även bänkskivan och stänkpanelen är uppsatt i köket nu, och efter drygt 4 månader har vi ääääntligen spis så vi kan laga mat igen! Alltså, det är såååå fint! Bild kommer på detta också inom kort, vi ska bara montera in alla spottar ovanför köksbänken, sen är köket inprincip klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *