Dagens jobb för Odd Molly!

Idag var det min första dag tillsammans med det fantastiska teamet på Odd Molly! Det känns verkligen så kul att jag har börjat jobba med dom, och alla jag träffat från företaget är helt underbara. Ser verkligen fram emot att jobba mer tillsammans med dom!

Dagens modell var Sophie från Danmark. Jag och Sophie har faktiskt jobbat tidigare ihop på Chiquelle, men för drygt ett år sedan. Så det var superkul att träffa henne igen <3

Till hårstylingen idag använde jag ett clip on set i längden 40 cm. Jag ville ha något fylligare hår än Sophies naturliga, men hennes längd var superfin och den ville jag inte ha längre så 40 cm blev toppen.

Det var ju ett helt år sedan jag jobbade med henne så jag var lite nervös över färgen. Man är alltid lite spänd hur färgen på modellens hår är i nyans om man inte hinner ses innan- det kan ju skilja en hel del från en bild än hur det ser ut i verklighet. Men det blev verkligen heeelt perfekt i ton- LUCKY ME 😉

Jag älskar verkligen Rapunzels clip on set och jag har ett helt gäng hemma så jag kan ha med mig på jobb om det behövs. Det går snabbt att sätta i och på några minuter har modellen ett magiskt hårsvall.

Jag använde ett clip on set till Sophie i nyansen  #14 På länken kan ni se hur de olika clipsen sitter.

Sminket skulle kännas glowigt och fräscht men med lite inramade ögon, det älskar man ju eller hur?

Produkter använda för det:

Foundation: Born This Way, Too Faced En av mina favoriter när det kommer till foundation just nu

Highlighter: Master Mixer, RMS

Rouge: Duo Glow Natasha Denona #2 (hittar ingen länk till denna tyvärr)

Contour: Face Sculptor, Natural Bronze, Isadora -Superfin om man vill ha en lättare countouring och solkysst look

Mascara: Stretch Lash, Isadora– Älskar denna! Prisvärd och en av mina absoluta favoriter, använder den själv dagligen

Eyeliner: Fluidline blacktrack, Mac

Cremeögonskugga: Aura, RMS

Puderskugga globlinje: Sweet Peach Palette  Använde bara en nyans som heter Caramelized,  men denna palett är ett måste ha köp om man gillar varmare toner <3

Läppar: Rebel Nude Isadora Ett krämigt mjukt läppstift som har en superfin rosa beige nudeton

 

Puss och kram så länge <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *