Hudvårdsfavoriter och nyheter på G

Jag får verkligen be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen. Som ni vet frilansar jag ju för fullt, och det kommer alltid i första hand som det ser ut nu. När man far och flänger så blir det tyvärr att jag måste ha all tid som går att få när jag är ledig för att återhämta mig för att orka med allt <3 Verkligen ledsen, men tack för alla fina kommentarer och frågor jag får här på både blogg och instagram. Det gör mig extra pepp på att fortsätta!

För två tre veckor sedan träffade jag bästa Erika på Amla Beauty och fick testa lite nyheter som förhoppningsvis dyker upp i butikerna framöver. Det är ju Erika som fått mig att börja med de koreanska hudvårdsprodukterna, och jag är ju verkligen såld. Jag har haft slut på mina hudvårdsprodukter jag använt från henne innan, och jag måste verkligen erkänna att min hud har inte varit som den brukar när jag använt de koreanska produkterna.. Den har varit mycket mer i obalans, i och den har känts torr och känslig. Men nu äntligen har jag återgått till det normala igen när mina favoriter är på rätt plats <3

Kan vi snälla prata lite om denna magiska kräm från Blithe- den har jag haft slut på, och saknat sååå mycket! Nu är den äntligen i mitt badrum igen, och min hud jublar!

Jag såg att Eleven har ett litet erbjudande just nu på Blithes sortiment, köper man för över 499 kr så får man en mini Pressed Serum! Älskar mina som jag har, för är perfekt när jag ska iväg på resor eller ha med mig i gymväskan om jag duschar på gymmet. Här är mina favoriter i full storlek <3 Kan inte bestämma vilken jag älskar mest, men jag kör Apricot på dagen och Tundra Chaga på natten 😉

Pressed Serum Tundra Chaga (klick) (se bild) Den har en sådan annorlunda konsistens, men jag älskar den!

Gold Apricot Pressed Serum (klick)

Här nedan kan ni se mina minisar <3

Ny produkt som fick komma med och direkt in i hudvårdshylla är denna härliga essence/serum! Jag brukar slarva med rengöring på morgonen, men den här gör verkligen att både jag och huden vaknar till liv genom att bidra med massa fukt!

Blithe Vital Treatment 8Nourishing Beans Face serum (klick)

Ruben har börjat bli mer och mer duktig på att använda hudvårdsprodukter. Ibland gör vi sheet masks ihop, men hans dagliga rutin just nu är att använda en fuktkräm till ansiktet, och en ögonkräm. Nu det senaste skämde jag bort honom med dessa två från Benton, och jag måste erkänna att jag själv varit där och nallat av hans produkter hahhaa! Dom har en superhärlig konsistens. Själva krämen tyckte jag passade perfekt till Ruben eftersom den är på tub, och känner jag Ruben rätt så vill inte han krångla till det för mycket. Så då får man anpassa produkter och förpackningarna efter det- bättre lite än inget, eller hur? Jag tyckte själv även att dessa kändes unisex i sin design.
Ansiktskrämen hittar ni här (klick)
Ögonkrämen hittar ni här (klick)
För er som missat mitt hudvårdsinlägg förra sommaren så länkar jag till det här igen (klick). För som ni vet älskar jag ju Bentons produkter, speciellt Serumet som innehåller bland annat snigelsekret och Bigift. Skrivit mer om det i inlägget jag precis länkade till, men här har ni en direktlänk till själva produkten- Snail Bee Content Essence (klick).
Jag är ju även stort fan av Bentons Sheet Mask i samma serie: Snail Bee Content Mask (klick) Såå drömmig!
Annars kommer här lite nyheter som ännu inte finns i Sverige, men förhoppningsvis snart!
Serum från Aromatica- man blir ju lycklig av alla dessa färger! Ska bli så spännande att testa.
Även dessa sovmasker. Hur smidigt att använda en mask under natten istället för sin vanliga kräm. Lite extra effekt- utan att behöva spendera mer tid?! Bra juh!
Omg.. Ja här kommer det!!!! Eye Patches med snigel sekretet från Benton!!!!!!!!!! Wow wow wow- Ni förstår inte hur mycket ni borde längta tills dessa börjar säljas. Jag älskar dom redan!
När jag hör att dessa kommer ut i butik så ska jag försöka påminna er <3

6 comments

  1. Under vintern rår inte koreanerna på min torra hud som kräver mycket fett men nu när vi går mot årets bästa månader så kan jag laborera lite mer igen.
    Ska prova lite nytt jag med.

    1. Är det så? ibland kan man behöva lägga till en olja under om man är riktigt torr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *