Rocka färg i sommar

Jag älskar att sommaren äntligen är här och man kan slänga av sig tjocka jackor man annars går omkring med! Jag märker direkt när jag börjar få lite mer färg i huden att jag sakta men säkert sätter in mer färg på kläderna än bara köra allt i svart haha- är det någon som känner igen sig ?!

Har precis kommit hem från en plåtning och öppnade precis upp mitt paket jag hade beställt från Chiquelle med lite nya kläder, jihuuu <3

Älskar när man jobbar med kunder som Chiquelle, för jag ser ju exakt hur plaggen ser ut när jag är där och fixar modellerna när allt fotas- men det är också farligt, för man vill ju ha typ allt haha!

Testade direkt detta croppade linne som är utan axelband- tycker det är så bra att kunna sitta i solen utan att få ränder några ränder upptill.

Denna fantastiska gula topp från Chiquelle hittar du här (klick). Jag älskar verkligen färgen- har fått lite beroende av plagg med denna ton nu!

Det finns även i fler fina färger. Så nu när jag vet att storleken satt som en smäck så måste jag nog uppdatera garderoben med lite fler färger. Jag valde storlek medium- och den sitter perfekt!

Nu ska jag njuta lite på terassen, och ladda upp för morgondagens jobb i Borås. Jag ska göra en kampanj med Nelly.com, så blir att flyga ner över dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *