Lite extra fräknar

Igår hade vi en supermysig tjejmiddag på en restaurang en bit bort från vårt hotell. Här är min sminkning jag gjorde för kvällen. Jag har egna fräknar- men jag passade på att måla dit lite fler, som är lite mer markanta. Mina egna är mer utspridda och inte superskarpa.

Till mina fusk fräknar använde jag min specialpenna från Kicks som just är till för att göra fräknar! Just nu hittar jag ingen länk till den.. jag hoppas den inte slutat säljas! Men annars funkar såklart en kajalpenna, eller en creme eyeliner som du målar dit med en spetsig pensel. Se till att dom inte blir för mörka bara.

Tips är att dutta lite lätt med produkten mot huden, och variera trycket lite så fräknarna blir i olika storlek och intensitet. Efter det går jag över med ett finger och klappar bort överflödig färg, på så sett känns det mer som att dom är äkta och sitter i huden.

Ännu bättre blir det om man sveper över med ett lätt hudfärgat puder. Då tycker jag man får till absolut bästa resultat. Jag brukar ha ett från Isadora som är transparent- men ändå med lite ton i sig. Jag såg att Åhléns har extra pris på detta nu fram till den 1 oktober, så länkar här (klick)

Tänk på att sprida ut fräknarna i ansiktet.

Jag matchade med en mörkbrun eyeliner med vinge. Med samma penna fransmarkerade jag även innanför den övre fransraden- missa inte det när man lägger en eyeliner. Du får så mkt mer intensitet till ögat. Jag gillar denna vattenfasta från Isadora (klick), den är billig och sitter superbra!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *