I’m back!

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra i dessa tider. Shit vad världen har vänts upp och ned- lider med alla som drabbats av denna pandemi.

Jag har känt av en hel del i mitt företag då det är färre fotograferingar än vanligt, men försöker kämpa på så gott det går. Jag är ändå glad att jag har såpass många återkommande kunder att det ändå rullar på.

Men trots att allt kan kan kännas väldigt deprimerande, så får vi försöka att se det som går på ett så positivt sätt som det går- visst?

Det var ett bra tag sedan jag sminkade mig, jag har verkligen legat på latsidan när det kommer till den fronten. Men ibland kan det vara skönt också, att bara strosa runt helt utan något smink. För när man väl sminkar sig så inser man hur kul det är!

Ser ni hur mycket mörkare jag är i håret nu? Jag har inte blekt mitt hår på 1,5 år, och min kvalitet börjar bli så mkt bättre- men det är långt kvar till helt bra. Jag försöker preppa med bra produkter och undvika värmestyling så mkt som det går.

Makeup produkter:

Foundation: Filorga Flash-Nude, 01 Nude Beige (klick) Superfin lätt foundation, som jag verkligen börjat gilla. Ger mkt fukt och lyster

Concealer: YSL Touche Eclat, 2 (klick)

Solpuder, highlighter & rouge: By Terry Brightening CC Palette, 1 Sunny Flash (klick)

Ögonskugga: By Terry Ombre Blackstar, 20 Immaculate Light (klick) Så fin krämskugga i pennform. Väldigt naturlig ton och fin lyster, perfekt när man vill ha en naturlig sminkning, eller använda den som en highlightande skugga. Jag använde mina fingrar för att enkelt mjuka till kanterna- älskart!

Bryn: Xbrow Eyebrow Pencil, Dark Brown + xbrow gel (klick)

Kajal övre fransrad: Isadora Intense eyeliner, 61 Dark Brown (klick) Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar denna penna. Jag fransmarkerar även mellan fransarna för att få en fylligare känsla.

Mascara: YSL Volume effet faux cils (klick) Ger superfin volum till fransarna! Brukar gilla att bygga på denna mascara också då den håller sig krämig ett tag innan den torkar.

Läppenna: Isadora Perfect Lipliner, Belle Beige över hela läppen

Läppstift: Nars Afterglow Lipbalm, ett mjukgörande läppstift/balm som jag använder för fukt. Så fint!

För er som undrar har jag på mig en superfin klänning från Chiquelle. ÄLSKAR mönstret. Ha en fortsatt fin helg allihopa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *