Så får du till en stram hög toffs

Jag älskar verkligen en stram hög toffs! Hur du får till en riktigt fin sådan kan du läsa om längre ned i inlägget där jag går igenom vilka produkter jag använt för denna fina hårstyling på finaste Sara Johnson, som var modell för Odd Molly de två senaste arbetsdagarna.

En stram hög toffs är inte så svårt att få till, om man bara har rätt produkter. På Sara använde jag en Clip-in toffs för att få håret extra långt i och med att hon naturligt har ett afro hår. Så mitt tips om du har ett lockigt hår, är att platta igenom håret- på så sett kan du verkligen få den strama känslan om du vill ha den.

Makeupen gjord jag väldigt naturlig. Saras hud är så fin, vilket jag absolut inte ville sminka över. Så det enda jag använde som bas var en foundation från RMS, som jag duttade lite vid näsvingar och på vissa ställen man ville jämna till lite extra samt en concealer under ögonen. Men för det mesta lät jag bara huden få tala för sig. Givetvis startar jag alltid med bra hudvård! Först en vårdande ansiktsolja & ögonkräm följt av en lystergivande primer som ger det bästa glowet! produktlänkar och fler produkter kan ni hitta längst ned i inlägget om ni är intresserade.

För att få till denna strama höga toffs använde jag en gel, ett hårdare hårspray och en gummisnodd- och givetvis en Clip-in löshårstoffs (50 cm) från Rapunzel (klick). Den är i äkta hår, vilket jag gillar- för du kan styla den hur du vill. Vill du ha den rak, lockig, vågig… Ja det är bara att fixa som ditt vanliga hår.

Gör såhär för att få till en stram hög toffs:

Kamma igenom ditt hår uppåt där du vill ha den höga tofsen, addera hårgele och fortsätt borsta igenom så du får håret helt jämnt. Jag använde denna (klick). Om du inte har ett afro hår så kan du från början ha lite lätt fukt i håret för att strama till det ytterligare. Fukten på ett afrohår gör ju att det lätt krusar till sig direkt- och det vill du ju inte om du lagt tid på att platta det.

Fäst håret där du vill ha det med gummisnodden, så tajt som du bara kan

Spraya ev småhår med ett hårt hårspray, jag använde detta (klick), otroligt billigt, men vill man ha en stram toffs så hjälper den verkligen att hålla håret på plats.

Avsluta med att sätta fast löshårstoffsen runt din egna tofs, och volia så har du en stram hög toffs med en härlig längd.

Makeup produkter:

Vårdande ansiktsolja: RMS Beauty (klick) Den kostar en slant, men jag tycker den är värd varenda krona. Du kan också banda den med din foundation om du vill ha en extra lätt täckning samt extra fukt till huden.

Primer: Ole Henriksen Banana Primer (klick). Alltså, jag orkar inte hur underbar denna primern är!!! Den ger fantastisk lyster och fin grund innan du lägger din foundation. Men den är också otroligt fin att använda bara som den är, utan foundation. Din hud strålar!

Foundation: RMS Un Cover Up (klick) Jag använde nyansen 44 och 66 på Sara.

Concealer: YSL touche Éclat High Cover (klick) En superfin täckande concealer som ändå är så lätt i sin formula. Jag mixade nyansen 4 & 4,5 på Sara.

Bronzer: RMS Medeira Bronzer (klick)

Mascara: benefit (klick)

Eyeliner: Isadora Intense Eyeliner Blck brown (klick)

Bryn: Benefit Goof Proof ögonbrynspenna (klick)

Läppar: Nars Afterglow lipbalm, Orgasm (klick)

Kan verkligen rekommendera er att hålla koll på Odd Mollys hemsida för alla fina kläder som ligger uppe, och de plagg som kommer upp inom kort. Finns så mkt fint nu inför sommaren <3

Ha en underbar kväll!

2 comments

  1. Hur får du till textur till ett rätt så rakt och livlöst hår på bästa sätt? Utan att de ser sådär stylat och lockat ut?
    Hittat din blogg och så kul att läsa när du är ute på jobb!!

    1. Heej! Ursäkta mitt sena svar! Jag jobbar ofta med en stylingtång (plattång) när jag gör håret. Blir inte lika lockat, utan ger en mer naturlig look!

      Alltid svårt att svara på din fråga om rakt ”livlöst” hår när jag inte har håret framför mig. Men jg skulle preppa med någon volym mousse när det är handukstorkat, så det finns en stadga i håret 🙂 annars blir det lätt bara glansigt och spikrakt efter en stund.

      Man kan också spraya med ett mjukt torrschampo i längderna. Tycker Lernberger Stafsing har ett bra som heter soft. Det ger också textur utan att tynga ner.

      Hoppas det gav några tips! Lycka till 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *