Nya läppar på 10 minuter

Nu ska jag visa er hur man kan få nya läppar på 10 minuter. Eller alltså nya läppar är det ju inte riktigt…. Men nästan! 😉 Det är kombo med läppenna och läppglans som jag älskar att ha på läpparna, så för mig känns det typ som nya läppar haha!

Vanligtvis är jag inget vidare fan av läppglans, jag tycker oftast många sorter känns klistriga och kletiga. Men nu kanske det är dags att tänka om och våga prova. För nu har jag hittat ett som jag älskar i både konsistens och finish.

Produkter

Läppglanset jag pratar om är från märket Anastasia Beverly Hills och heter Vintage Lip Gloss m. Det är högglansigt och dessutom heltäckande. Det är verkligen ursnyggt!

Läppglanset känns krämigt och är väldigt återfuktande, det känns som att jag har ett vårdande balm när jag använder det. Det har en behaglig doft av vanilj och är precis lagom i sin konsistens. Inte klistrig och inte heller för ”vattnig”, utan bara sådär perfekt så att det sitter på plats.

Runt läppkonturen lägger jag en läppenna från Inglot som har en fantastiskt fin färg. Pennan heter Colour Play Lipliner, 318. Vill man ha extra mycket pigment kan man lägga denna penna på hela läppen innan läppglanset. Ibland använder jag bara pennan och lägger ett lipbalm ovanpå för ett extra naturligt resultat.

Kram / Makeupevelina
(följ mig gärna instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *