Golvinspo till hallen

I lägenheten har vi en avlång hall och där ska vi lägga klinker i delen när man precis kommer in. Det är ytan som man möts av innan det första lilla valvet. Ytan är cirka 1,5 x 2 meter som vi tänkt till detta. Dels så är det väldigt smidigt när man har barn som stövlar in i vått och torrt. Men också får vår skull. VI kommer ju sätta in fiskbensparkett i hela lägenheten och har man ett fint trägolv kan man ju lätt få panik att någon går in i hallen med våta och grusiga skor. Har man klinker skyddar man ju golvet en hel del från allt de slitaget och livslängden blir ju betydligt längre. Nedan följer lite golvinspo.

Golvinspo

Jag var väldigt anti detta till en början. Men måste erkänna att jag blev inspirerad när jag såg min makeupkollega Elin Svenssons golvinspo (hon står också i en härlig renovering). Kolla in hennes insta här. Hon la nämligen ut golvinspo på sin instastories med inspobild från Vanitas Studios som jag verkligen gillade!

Tack och lov verkade även min bättre hälft (Ruben) tycka om det också. Himlar vad vi har bråkat under denna renovering. Men är det något vi faktiskt inte bråkar om så är det stilen och känslan på allt. Hur skönt är inte det haha. Att man bråkar i en renovering känns inte så lustigt ändå. Men mer om dessa bråk i ett annat inlägg känner jag haha. När vi i efterhand pratar om vad vi bråkar om börjar vi ju typ ju skratta åt oss själva över hur löjliga vi är ibland, för det mesta 😉

Blanda med travertin?

Wow wow wow! Nu snackar vi golv, det tog inte många sekunder innan jag tog en bild och skickade till Ruben och skrev: Det här måste vi haaaaaaaa! Så tack Elin för otroligt fin inspo och även att du nu fått vår plånbok att skrika lite till haha! 😉 Jag älskar detta golv från Vanita studios!

I och med att vi har travertin och mörk ek som röd tråd i vår lägenhet fick jag idén om att jag ska fråga Vanitas studio om man kan lösa travertinsten istället för den ljusare stenen i mönstret. Ser att dom har en annan klinker med just travertin, dock med ett annat mönster och en svart sten istället.

Dock gillar jag den mörkbruna stenen då den går väldigt fint ihop med de (kommande) mörka trägarderoberna i lägenheten. Och gillar det andra mönstret bättre. Jag får helt enkelt kika om detta går att lösas. Detta är typiskt mig, att alltid komma på andra idéer än de som redan finns.

Om detta inte går får jag försöka hitta någon lösning till det hela. Har ni tips eller sitter på annan typ av golvinspo eller dylikt. Skicka då gärna meddelande direkt på instagram eller kommentera här på bloggen!

Kram! / Makeupevelina
(följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *