Inväntar träningsvärk..

 
Idag började jag dagen med 60 min yoga. Inte nog med de så blev det ett bodypump pass. Det var längesen jag var på gymmet sist. Har kört en hel del hemma men inte alls pass som bodypump haha.. Hela min kropp skakade efteråt, så nu inväntar jag bara all smärta i morgon. Ska bli spännande att se om jag klarar delta i morgondagens pass som jag är bokad på… Men innan gymmet i morgon blir det en jobbdag med Somewear and friends. Så nu ska sminkväskan packas! 

2 comments

  1. Hej! Jag har blivit såå nyfiken på parfymen du skrev om tidigare, pink molecule. Saken är den att den verkar inte finnas någonstans där jag bor (Örebro) så jag kan inte lukta på den. Vet du om det går att beställa prov någonstans? Vilka parfymer skulle du jämföra den med?

  2. Hej Sandra! Jag har skickat ett mail till dig så du ser alla återförsäljare som finns. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *