Dagen med stort D

Vi börjar närma oss högsäsong för bröllop. Det märker jag av tydligt då många mailar för bokning av smink och hårstyling inför sommaren och deras stora dag. Jag gör inte så många bröllop längre eftersom jag jobbar mycket med företag på vardagarna. Men några om året brukar jag vilja boka in just för att det är en sån härlig energi och stämning.

De flesta brudar brukar ställa frågan om jag kommer vilja gifta mig, och det vill jag ju såklart! Men jag inser hur svårt det kommer vara att välja allt inför själva vigseln.. Ringar, klänning, smink och hår.. Det är bara några av alla saker som skall lösas.

Ibland måste jag väl erkänna att man drömmer sig bort bland hemsidor med ringar och klänningar.. men oj vad svårt det måste vara att välja- det finns ju så mycket fint!

Tänk bara ringarna, dom skall man som par bära livet ut. Ibland undrar jag om jag vill ha en ring med diamanter eller bara en enkel utan. Såg en vacker vigselring på www.safira.se som jag gillade. De flesta brudarna har gett tipset att välja vigselring först, för att sedan välja själva förlovningsringen efteråt. Det är ju viktigt att dom passar ihop på ett bra sätt eftersom båda skall sitta på fingret samtidigt. Eller vad tror du?

Fantastisk vigselring från Schalins, Spectra 2 18k guld, WSI diamanter 0,66 ct, bild från Safira.se

Om du är i bröllopstankar eller bara är som jag, där man drömmer sig bort lite då och då, så är detta bara en av många fina ringar som www.safira.se har, kika in hos dom för att hitta din favorit. Deras hemsida har stort utbud av ringar, både billiga förlovningsringar till mer exklusiva. Dom erbjuder även gratis gravyr i samband med köp. Perfekt, för det får man inte missa i ringarna.

Safira har ett stort utbud av smycken online, så givetvis finns det även mycket annat fint för dig som inte letar förlovningsring eller vigselring. När jag satt och scrollade igenom bland andra smycken så hittade jag även dessa två fina halsband! Det första är från A&C.

 

gulddroppe
A&C Halsband Kristalldroppe 80 cm Guld

Och detta halsband från Pilgrim!

pilgrim
Pilgrim Halsband med en stav guldpläterat 70 cm

Så enkla, stilfulla och så användbara!! Vill ha!!

I samarbete med Safira.se

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *