Slut tjej.. Men nöjd!

 

Jag har precis varit på gymmet och kämpat.. Så nu är jag helt slut! Det blev 20 min powerwalk på bandet och sedan 30 min där jag upprepade 4 min snabbare jogg och 1 min gång tills de 30 min hade passerat.

 Jag är världssämst på att springa.. Men i år har jag bara bestämt att jag ska bli bättre! Så just nu följer jag ett löpschema som jag verkligen trivs med! Här är länken till det: Löpschema för nybörjare . I början kändes det väldigt enkelt, men på något sätt kände jag lite glädje över att ha klarat passet på ett bra sätt.. Så tro det eller ej- men jag längtade nästan tills bästa pass. Något som jag aldrig gjort innan. Nu är jag inne på v 3, och kämpar på för fullt! Jag ska klara det! För första gången tycker jag att det är kul och utmanande att springa.

 Älskar att gå till gymmet på förmiddagen, jag passar alltid på att ha lite minispa när jag har lite extra tid. Så idag blev det bland annat en färginpackning till håret och en fukthivande ansiktsmask till ansiktet under tiden jag satt i bastun. Mys mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *