Too faced levererar!

Lyckan är obeskrivlig när dessa godingar har hamnat i min sminkväska! Fantastiska produktförpackningar, superfina pigment och inte nog med det.. Dom doftar magiskt! Jag har inte hunnit göra någon sminklook till er ännu då jag har haft fullt upp på frilansjobb. Men förhoppnigsvis kommer bilder eller youtube video inom kort!

P1160542

Too Faced har tagit fram en serie som heter Sweet Peach och som doftar persika. Bland bilderna här nedan finns även ett solpuder från deras serie som heter Chocolate, gissa vad det doftar? CHOKLAD! Jag har även den paletten, som jag älskar. Ni som följer mig på instastories har säkert sett att den är med på de flesta av mina jobb. För er som missat vart man kan hitta dessa produkter så finns dom på Sephora, som finns runt om i Sverige!

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette
18 st ögonskuggsnyanser med neutrala toner som blandas med fräsha bronsiga nyanser,  korall och persika. Denna doftar persika!!!
Pris: 450 kr

Too Faced Cocolate Soleil Bronzer
Ett matt solpuder som jag gillar tonen på. Den ger inte ett rödbrunt intryck på huden som jag kan tycka vissa solpuder ger. Den är neutral i tonen och innehåller riktigt kakaopulver som också ger dess goda doft- Choklad! Hur fin är inte förpackningen?! Nyansen kan ni se på på den nedre bilden där den är öppnad.
Pris: 250 kr

Too Faced Brow Quickie
Färgad brynprodukt som formar och ger volym till ögonbrynen. Den har en tunn fin avsmalnande borste som man applicerar produkten med.
Pris: 215 kr

Too Faced Sweetheart Perfect Flush Blush
Så fint rouge i aprikosnyans. Används med alla tre nyanser eller separat beroende på önskemål. Den ger en superfin lyster på huden. Och som vanligt gör ju Too Faced sååå fina förpackningar, jag vill bara ha ett vitrinskåp i badrummet så jag kan visa upp allt fint!
Pris: 265 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *