Glansigt frissfritt hår på nolltid

Jag tycker att det är så snyggt med ett rund-fönat hår. Men till vardags tycker jag att det tar både för mkt tid och det känns meckigt att ta fram både rundborste och fön för att få till det perfekta glansiga svallet. Jag har precis testat en rundborste med värme från Björn Axen (OBH Nordica), och wow! Så enkelt, och det går så snabbt! Det är min nya räddare i nöden när mitt hår är frissigt och står åt alla håll. Håret på efter bilden tog mig 3 min att fixa till..

Jag bara tar stora sektioner för att snabbt bli klar, vill du ha mer lockar så rekommenderar jag att du tar mindre partier i varje upprullning. Sedan rullar du håret i den riktning som du vill ha böjningen på topparna. Jag har den största storleken på min värmeborste, 45 mm storlek. Det finns två mindre storlekar, och vill du läsa mer om den så hittar du det bland annat på Bjornaxen.se eller på OBH Nordicas hemsida. Borsten heter Magic Style Brush.

18537

Jag kan verkligen rekommendera denna borste till alla som vill få till den där perfekta ”blow-dry” effekten som man får hos frisören.. men som de flesta tycker är omöjligt att få till hemma.

4 comments

  1. Tack för tipset. Helt fantastiskt med det resultatet efter 3 minuter, nästan för bra för att vara sant 🙂 Trasslar sig håret om man rullar flera varv eller blir det mer att du använder den som borste? Vad håret torrt när du använde den?

  2. Heej! Jag använde det i torrt hår, och den trasslar sig inte om man rullar upp håret, vilket jag gillar! Så vill man ha mer volym och har lite mer tid så kan man rulla upp varje parti och hålla en stund. På bilden har jag bara rullat upp till ca hälften och sen fokuserat på topparna. Jag är helt såld i den!

    1. Den blir ju varm, men inte samma temperatur som lock/plattång- där det många gånger överstiger 200 grader. Tror denna har 185 grader. Så värmeskydd är ändå viktigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *