Too Faced x Kat Von D

Jag älskar verkligen samarbetet mellan Too Faced och Kat Von D! Jerrod och Kat har verkligen fått ihop en kollektion som är en perfekt kombination av två världar, sött och glam-rockigt. Jag älskar pigmenten, nyanserna och hållbarheten på dessa märken! Jag har varit lite dålig med bloggen det senaste då jag har haft för mycket fokus på alla frilansjobb. Så denna kollektion har funnits i Sephora’s butiker ett tag nu, men jag kände att jag så gärna ville dela med mig av dessa skönheter! Bättre sent än aldrig tänker jag..
Hur fina är inte förpackningarna?!
P1170516Better Together Ultimate Eye Collection:
Består av en hjärtformad ögonskuggspalett som går att dela i två. I varje halva finns 6 st nyanser av ögonskuggor, den ena halvan består av Too Faceds  signaturformula, samt den andra delen består av Kat Von D’s skuggor.

I kitet finns Too Faceds bästsäljande mascara, Better Than Sex, och sist men inte minst- min absoluta favorit numera när det kommer till eyeliner!! Kat Von D Tatto Liner, har du den inte- så kööp! Den är så bra!! Nedan kan ni se nyanserna bland ögonskuggorna. Dessa två finns även som ett kit i mini-storlekar i kollektionen. Perfekt att ha i handväskan.

Better Together Cheek & Lip Makeup Bag Set:

En liten makeup väska med favoriter i miniformat. Här nedan ser ni Kat Von D’s Everlasting Liquid Lipstick i nyansen XO samt Studded Kiss Lipstick i nyansen Muse. Så kaxigt och snyggt!

P1170554Too Faced har i kitet ett rouge och en rosig highlighter. Väldigt gulligt om man man gillar det. Pigmentet är super fint, men för min smak kanske det blir lite för ”puttinuttigt och med en dock-känsla” om man kollar på förpackningen.

Älskar samarbetet, och jag hoppas verkligen på fler sådana här kollektioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *