Jag + Metro Mode = SANT!

Äntligen! Som jag längtat efter det här. Nu kan jag berätta för er att jag ska börja blogga igen. Och inte bara det, jag är även så otroligt taggad, glad och tacksam att få tillhöra det proffsiga teamet här på Metro Mode.

Det har alltid varit en dröm för mig att blogga på Metro Mode, en plattform som främjar mina favoritområden; skönhet, mode och hälsa.

En stor del av mitt liv består av mitt jobb som frilansande makeup och hårstylist och det är något jag kommer dela med mig mycket av här framöver. Så räkna med många behind-the-scenes bilder och massa härliga skönhetstips. Jag hoppas verkligen på att kunna inspirera er och guida er igenom den enorma skönhetsdjungeln som finns där ute. Givetvis kommer jag även bjussa på mig själv och dela med mig utav tankar om allt mellan himmel och jord (när jag inte flänger runt bland alla jobb 😉 )

Jag finns här för er och jag vill verkligen att ni använder mig som bollplank framöver.  Så hjälp mig veta vad ni vill läsa om- bring it on med alla önskemål och funderingar ni har!  <3

7 comments

  1. Varmt välkommen till oss på Metro Mode! 😀 Ser verkligen fram emot att följa din blogg. Kram Cassandra

  2. Wow och grattis!

    Ska bli så kul att få följa dig här på Metro Mode. Jag skulle gärna vilja läsa mycket om tips och tricks för oss nybörjare inom sminkets värld :$

    1. Tusen tack! Glad att du vill följa mig här på bloggen- ska verkligen försöka ge dig massa tips och tricks!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *