Jakten på den perfekta bänkskivan…

Vi håller på att spana för fullt för att hitta den perfekta bänkskivan. Det är ju så mycket val man ska göra, och det finns så mycket fint att välja på.

I och med att vi ska ha ett svart matt kök så har vi vänt och vridit på våra tankar hur vi vill ha bänkskivan. För en bänkskiva kan ju ändra en hel stil- vill man ha en mjukare känsla eller vill man gå mer åt det trendiga hållet..

Just nu är vi inne på att försöka hitta någon i matt svart som har en liknande nyans som köket. Jag tycker att det gör att köket kommer få en trendigare känsla, eller har jag fel? Vi vill ju såklart återskapa sekelskiftkänslan i lägenheten, men ändå hålla inredningen modern och trendig.

Vi har förälskat oss i en svart bänkskiva från LG Collection, den ska visst vara hyfsat bra mot fingeravtryck och repor osv. Men problemet nu är att alla bänkskivor tar sån tid att få hem, och enligt plan så kommer vi ha köket inom två veckor- det går ju inte riktigt ihop.. Haha!

Jag antar att vi därför kanske får köpa någon billig variant till att börja med så vi kan börja använda köket. Är det någon som har denna bänkskiva från LG Collection? Eller har ni andra tips?

2 comments

 1. Hej E.
  Kompis med Ruben sen länge. Ska ni ha en infälld diskho i bänkskivan? Har ni isf kikat på om den ska vara rfr eller i komposit (LG/Corian)
  Har ni gjort en ritning på skivan med uppvik mm.
  Jag tycker att ni ska kika på materialet corian.
  Beroende på färg så kan jag få fram en sån på ca 2-4 veckor

  1. Hej Fritte!! Tack för att du skrev!! Vi var från början intresserade av Corian, men så hörde jag av någon att just den svarta färgen blir lätt repig.. vitt verkar vara supertåligt enligt de flesta. Så blev lite orolig för den svarta inte skulle vara det och hittade då LG Collections polaris skiva i kompaktlaminat istället som man verkar kan få med med matchande stänkskiva. Så tanken till den var i så fall en disko som är i mässing- alt matt svart. Men kan ju be Ruben höra av sig till dig. Ha det bäst så länge!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *