Idag önskar jag mig en sån här dag.

Trots att sommaren är bättre än någonsin så har jag knappt hunnit sitta ner för en avkoppling på terassen. Är det inte frilansjobb som är bokat, ja då är det bara att hugga in i lägenheten. För det finns ju alltid något vi kan göra.

Idag är jag hemma, men istället för att slappa i solen så skall jag strax blanda i ordning lite gipsbruk eller vad det heter. Jag ska spackla igen alla spår som vi gjort för att få elkablarna in i väggen. Väggen skall äntligen bli hel och jämn igen! När jag är klar med lagningen och Ruben kommer hem från jobbet så är det raka vägen till IKEA för att beställa vårt blivande kök- sååå spännande!

Passar på att dela en bild från hur dagarna var innan renoveringen sattes igång.. Det var de där ljuvliga dagarna när man faktiskt bara kunde slappa när man var ledig, längtar efter dom dagarna igen haha… Baddräkten är från Ivy Revel för er som undrar.

Nu låter det som att jag är super less och negativ på renoveringen, det är jag ju såklart inte. Det är ju såklart jättekul att vi är igång, men man känner sig bara lite sliten nu efter dessa veckor i total kaos. Jag ska verkligen inte klaga för på fredag blir det slappande i en heeeel vecka, vi ska åka till Frankrike på semester med Rubens familj. Det kommer bli sååå skönt!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *