Dagens jobb med vackra Kenza

Nu har jag precis kommit hem från en härlig men intensiv dag med Ivy Revel teamet <3 Vi plåtande en kampanj som kommer upp nu i höst, och modell för dagen var ingen mindre än vackra Kenza.

Jag gjorde makeup och hårstyling för kampanjen, och vi körde en look med massa hår. så För extra effekt använde jag mig av löshår från Rapunzel! Älskar att enkelt kunna sätta i ett clip-on set och så vips så har man ett svall med massor av volym! Kenza har fantastiskt hår i sig själv, men just till denna kampanj ville Sebastian ha stort fokus på håret, och självklart öste jag på med det. Sebastian jobbar som både stylist och Creative Director för Ivy Revel.

Jag använde Rapunzels europeiska hår i nyansen #12 som var helt perfekt! Längden var 50 cm, och typ exakt samma längd som Kenza har naturligt- önskar att jag också hade så långt hår i mig själv haha! Jag la stort fokus på sötade ögon, med gloss på! Ni kommer se mer när bilderna är klara hur det såg ut. På denna bilden hade jag inte applicerat glosset ännu. Det glosset gör är at göra en ”perfekt” sotning lite coolare- och mindre perfekt vilket jag gillar. Det lägger sig lite i veck, och blir sådär härligt glossigt och ger så fin finish på bild! På läpparna körde jag ett av mina nya läppstift från Nabla. Nyansen heter  Magnolia och tyckte nyansen blev så fin till resten av makeupen, eller vad tycker ni?

Jag hade världens bästa Tove Dalsryd med mig idag som hjälpte mig. Älskar att ha med henne på jobb och önskar att hon kunde följa med mig överallt!

Här kör vi på en liten spexbild när Sebbe håller på att ta på skorna för Kenza haha! Älskart!

Längtar så mycket till bilderna är klara och kampanjen går live! Jag håller er uppdaterade. Idag var sista dagen med jobb för den här månaden, så nu går jag på semester i drygt nästan två veckor!

I morgon kommer ett företag hit och slipar golvet… Vi vet fortfarande inte exakt vilken nyans vi vill ha…. wops.. Spännande va?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *