Från rakt till ”naturligt fall”

Idag är jag på Chiquelle och jobbar. Dagens modell heter Maria Zachariassen och kommer från Norge. Hon har ett fantastiskt hår, men väldigt rakt. Så för dagens plåtning gjorde jag mina specialvågor jag älskar att göra. Det ser så naturligt ut, många brukar säga att det nästan ser ut som ett riktigt självfall! Det är precis det jag vill få fram på bild. Här kan ni se före och efterbild på Marias hår. Jag börjar såklart alltid med värmeskydd innan värmetången, allt för att minimera risken för allt för mycket slitage.

Övriga produkter som jag använde för denna hårstyling är:

Cloud Nine Standard Iron Jag jobbar igenom hela håret med denna tång. Tänk på att dela upp håret i sektioner och jobba med smala passéer (mäng hår i varje omgång du jobbar med tången). Här finns ett klipp hur jag gör från dagens styling (KLICK).

Oribe Thick Dry Texturizing Spray Älskar att använda denna i längderna efter jag stylat håret med värmetången. Det får håret att kännas luftigare och ger det lite mer textur.

Oribe Swept Up Volume Powder spray denna sprayar jag lätt uppe på hjässan för att få en ”smutsigare” finish. Då kan man yva till håret och ge håret mer messy-feeling.

Oribe AirStyle Flexible Finish Cream Denna jobbar jag in i topparna för att få ihop dom och minska frissigheten just där.

Här är två bilder jag tog på datorskärmen under fotningen! Alltså denna body måste jag bara ha!!! Den kommer snart ut på hemsidan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *