Nu är renoveringen igång igen!

Efter någon månad med uppehåll i renoveringen så är det dags att ta nya tag igen. I november sätter vi igång med det nya badrummet- vilket ska bli så spännande!

Innan badrummet startar igång så måste vi ha åtkomst till vårt extra rum vars enda öppning kommer stängas igen eftersom den delen kommer bli en vägg. I nuläget är själva badrummet en hall (vi har två ytterdörrar). Så vi måste öppna upp en dörr ifrån vardagsrummet istället.

Tack och lov passade det perfekt då min Mamma och pappa har varit här sedan min födelsedag. Så vi kunde få hjälp av dom för att öppna upp väggen! Hur bra tajming!

För några veckor sedan köpte jag och Ruben en fantastisk pardörr som ni ser på bilden ovan. Den ska placeras fint i öppningen som vi håller på med.

Så nu hugger vi in med maskiner som dånar, låter dammet yra runt och välkomnar den nya öppningen som kommer ge oss ännu mer ljusinsläpp till vardagsrummet och även ge lägenheten en större känsla!

Ruben och mamma är dom som kör på mest, jag tar på mig att fota och städa lite emellanåt haha! Annars känns det som att det blir för många kockar i köket…

Man får ju lite panik med allt dam som yr, men det gäller att plasta in allt så gott det går.

Mammas och pappas lilla hund Betty är här. Hon hittade en väska med mina koftor i som hon tyckte var perfekt att mysa in sig i medan alla andra kämpar… Hur söt!!

Längtar så tills dörren kommer på plats! Håller er uppdaterade <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *