Update: köket

Nu har det gått några månader sedan vi satte in vårt kök och vi verkligen älskar det! Vi är så glada att vi valde ett svart kök, och att vi matchade det med bänkskivan i kompaktlaminat från LG Collection <3

Skönhet betyder mycket för mig och förutom det så måste jag också säga att mat har blivit en stor passion i mitt liv- det är nästan som terapi för mig att laga mat och vårt val att förflytta köket till ett större rum var helt rätt.

Haha här ovan står jag i mitt esse och lyxar till köttfärssåsen med lite rödvin 😉

Det är så många som skrivit till mig angående bänkskivan & stänkpanelen- vilket är så roligt! Den vanligaste frågan är vart vi köpte den, om vi är nöjda och ifall den är reptålig.

Vart hittade vi den? Efter en hel del research på nätet så hamnade tillslut vi på LG collections hemsida- vi föll pladask för deras bänkskiva Polaris med tillhörande stänkpanel. Här kan ni läsa mer om den (klick)

Är vi nöjda? Om vi är!!! Köket känns så lyxigt, och jag är superglad att även ett Ikea-kök kan kännas så lyxigt tack vare en annan bänkskiva. Jag måste säga att jag tycker att en bänkskiva kan lyfta ett helt kök. Kombon av budget och lyx kan verkligen bli en fullträff (som i detta fall, enligt vårt tycke och smak hihi).

En ytterligare fråga jag fått är om bänkskivan är reptålig – ja, det tycker jag verkligen. Vi har inte sett en enda repa hittills och då använder vi oss av bänkskivan dagligen och på ett vanligt sätt. Har ni fler frågor kring vårt kök så svarar jag mer än gärna på era funderingar.

Puss och kram så länge!

6 comments

  1. Fint kök, blir nog till att byta ut familjens bänkskiva inom kort! Är det svårt att rengöra materialet?

    1. Hej Calle! Ja vad kul! Det blir ju sådan skillnad 😀 Jag tycker inte att det är särskilt svårt. Visst, den är ju svart, och smuts i form av fett syns ju betydligt lättare på det än en bänkskiva som har lite struktur eller fler färger i sig. Men samtidigt visste vi det innan då vi fick bra info av dom som säljer den, så vi var beredda att städa lite extra. Jag trodde snarare att det skulle vara värre än vad vi känner att det är. Vi har ett speciellt medel som vi fick med till skivan som funkar kalas! Jag skulle välja samma bänkskiva om igen- utan tvekan! Stort lycka till med valet av bänkskivan!

  2. Har nästan ett likadant kök som jag skaffade för något år sedan. Nästan helt identiskt, fast jag har en blank glasskiva mot väggen. Svarta kök är helt klart snyggast 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *