Solkysst hud på bara några timmar- Före och efter

Nu kommer jag tillbaka med lite mer info om min nya favorit bland ”brun-utan-sol” produkter.  Det är ingen mindre än en brun utan sol moussen från Loving Tan. Jag fick en del förfrågningar om jag kunde visa er för och efterbild när jag använt det, så håll i hatten, för nu kommer det!

Jag tycker själv att jag får finare ton utav brun utan sol produkter än vad jag får i solen, det enda jag saknar är fräknarna som kommer av solen 😉 För att få den tonen jag får efter några timmars användning av en bronzing mousse så krävs minst en vecka med konstant pressande i solens skadliga uv strålar för att uppnå samma resultat…. Om det ens räcker för mig?!

Här ser ni före och efterbild efter ett lager av min brun utan sol mousse. Jag rekommenderar bara en omgång, för då ser det som mest naturligt ut. Jag ser alldeles för många som går bananas med sina ”bus” produkter, och då ser det både skitigt och orange ut, ingen bra kombo enligt mig 😉 Det är lätt att man blir blind, så håll koll på att inte gå överstyr haha.

Som jag nämt innan:

Det är sååå viktigt att du PEELAR, SMÖRJER och använder SKYDDSHANDSKE vid applicering! Skyddshandsken skyddar inte bara mot att dina händer blir missfärgade, utan ger också en mkt jämnare applicering. Så har du inte någon, se till att investera i en. Tar du hand om den så håller den länge. Jag brukar bara skölja av den direkt efter användning och sedan låta den torka.

Jag kör samma mousse i mitt ansikte som på kroppen, och det funkar alldeles utmärkt för min del. Men allt är såklart individuellt, så känn av vad som passar dig.

Produkten jag använt på dessa bilder är denna: Deluxe Bronzing Mousse, Ultra Dark (klick) Förutom att den ger en magisk ton så älskar jag också doften. Visst, det blir tillslut lite ”BUS” doft, men väldigt mkt mindre än många andra!

Handske (klick) Ni kan se den på bilden ovan, den är verkligen så mjuk och lyxig!

Jag tycker att denna mousse bör ligga på i minst 6 timmar innan man duschar för bästa resultat. Tänk på att den har en ytfärg som gör att det kan sätta sig på kläderna, så bär inte din finaste outfit under dessa timmarna och det kan vara bra att veta att man kan se lite smutsig ut under denna tid- Meeen det försvinner när du väl duschar! Jag fick panik första gången, för det kändes som alla mina porer vart helt svarta haha! Men det var som sagt själva ytfärgen haha!

Om du vill att det ska gå fortare att fä en gyllenbrun färg så älskar jag denna express mousse från samma märke: 2HR Express Tanning Mousse, Dark (klick) Här får du snabbt färg och den blir också jättefin! Tycker inte att nyansen skiljer så mkt åt! Jag brukar dock låta den sitta ca 4 timmar för att vara helt säker att den verkat klart ;D

Det enda jag tycker är så jobbigt är att smörja in ryggen… Eftersom båda dessa mousser ger sånt resultat färgmässigt så blir det knas om inte ryggen får sitt haha! Har testat att slarva ibland om Ruben inte är hemma och kan hjälpa mig… Vilket har blivit sådär haha! Funderar om jag ska testa att beställa denna? Någon som provat? Ryggapplikator (klick)

Här nedan kan ni se hur moussen ser ut i förpackningen, jag är ju väldigt svag för rosa 😉

Baam, så glad att man snabbt och enkelt kan få lite färg på huden såhär års efter en lång vinter. Jag känner mig genast så mkt piggare! Har ni några frågor, tveka inte att kommentera <3 Nu måste jag slänga ner lite kläder i en väska och packa det sista i jobbväskan- Jag ska strax flyga till Berlin!! Jag ska jobba i Polen i morgon, så ska först till Berlig för att sedan ta en taxi 2,5 timma för att komma till en studio i Polen… Spännande haha!

10 comments

  1. Haha, du ska se mina fötter just nu..provade en ny produkt och ta da, orange är dem nu 🙂

    Jättefint resultat på dig.

    1. Är det samma produkt? Jag lägger dock aldrig på mina fötter och händer. För det blir aldrig snyggt. Jag drar bara handsken det sista över fötter och handrygg. Men knappt att det finns produkt i.

  2. Sås fint! Kan man smörja in på kvällen sen duscha av den på morgonen? Trött småbarnsförälder så somnar tidigt ? vilken färg rekommenderar du, jag är blek blir bara röd av solen men vill ju att det ska synas att man är brun? Är dark för mörk?
    Tack för en underbar blogg och instagram ❤️

    1. Hej Carita! Tusen tack för din kommentar! Jag är ju väldigt ljus i mig färg, och dark funkar super. Men om du är osäker så kanske det är bättre att köra på den ljusare varianten först. Tänk på att inte smörja in för mkt på händer och fötter då det lätt blir fläckigt- Jag använder ofta det allra sista som finns kvar i appliceringshandsken och drar över väldigt lätt i slutet. Jag har sovit med min brun utan sol- funkar absolut. Det man måste tänka på är att den har en ytfärg som ligger på huden, så sängkläderna blir inte tipp topp. Har du vita lakan och vill behålla dom fräscha så hade jag hoppat det tyvärr. Men lakan i mörkare ton blir inte missfärgade på samma sätt. För doften tvättas ju bort. Men vitt kan bli missfärgat och svårt att få bort helt. Madrassen kan få färg också om man inte har madrass skydd under. Men resultatet på dig blir absolut super! Men tips är om du ska sova med det att applicera ca 30 min innan du lägger dig så det hinner gå in ordentligt 🙂 Hoppas du fick hjälp av mitt svar! lycka till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *