Vi har sålt!

Ja, du läste rätt – vi har sålt! Vi sålde faktiskt vår lägenhet i Birkastan innan sommaren och flyttade nyligen ut ur den. Det känns nästan lite overkligt, med tanke på all tid och kärlek vi lagt ned på den. Jag hade verkligen en speciell koppling till den där lägenheten. Jag vet att jag älskade den från första sekund jag satte min fot i den. Så kan erkänna att trots ivern och nyfikenheten att hitta något nytt så har det också varit en del tårar från mitt håll när jag väl skulle lämna den. Det var svårare än jag trodde!

Ja, galna som vi är så har vi sålt, och som jag precis hintade om så har vi inte hittat någon ny lägenhet! Men lugna, det är faktiskt tanken att vi inte har köpt något nytt, för vi vill inte känna någon stress när vi letar efter ett nytt hem. Så fram till att vi hittar nästa lägenhet kommer vi bo både på gården i Göteborg och i Stockholm där mina föräldrar har en övernattningslägenhet. Vi kommer alltså åka fram och tillbaka helt enkelt. Så bara det blir ett litet äventyr för vår lilla familj. Det är så spännande!

Så, vad söker vi i nästa lägenhet? Vi älskar ju att sätta vår egen prägel på hemmet så vi letar för fullt efter fina renoveringsobjekt! Trots den rejäla renovering vi utsatte oss för så har vi inte blivit avskräckta- utan snarare tvärt om haha!

Tänk att vår nästa lägenhet finns där ute någonstans, men vi vet inte vart?! Eller vart vet vi, för det är Stockholm vi vill bo i, men exakt vilken och på vilken adress vet vi ju inte än. Allt är ovisst och så spännande när man tänker på det.

Gissa om det kommer bli mycket uppdateringar här på bloggen igen när nästa renovering sätter igång. Kan säga att mitt pinterestkonto används för fullt för att hitta idéer för tillfället haha.

Det är ju så komiskt att jag inte hann uppdatera om när vår gamla lägenhet blev helt klar. Måste verkligen försöka lägga upp bilder på allt vid tillfälle så ni kan se hur helheten blev. Shit vad vi slet med den. Jag är så fascinerad av Ruben som lärde sig så mycket av renoveringen, känns typ som han blev snickare på kuppen. Så himla duktig är han <3

Vi skapade verkligen en drömlägenhet tillsammans och nu letar vi större helt enkelt, som också ska förvandlas till vårt blivande drömhem för lilla familjen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *