Phibrows microblading

I förra veckan fyllde min mamma år! Jag ville skämma bort henne lite extra och gav henne därför en phibrow behandling hos bästa Johanna McLachlan på Beautique Medical Skin Clinic i Göteborg!

För er som följt mig här på bloggen kommer kanske ihåg att jag gjorde mina bryn hos Johanna för många år sedan. Jag har ju varit så nöjd med mina sedan dess! Så det var ett självklart beslut av mig att ta med min mamma dit.

Kolla resultat som mamma fick! Så fint, och det kommer verkligen bli så perfekt för henne att slippa ”skapa” en form varje dag! Ibland kan det vara skönt att få en grund att jobba utifrån när man inte har så mkt strån i sina egna bryn. Jag tycker verkligen Johanna gjorde en sån fin form till mammas bryn!

HÄR kan ni läsa mer om själva phibrow behandlingen och vad man ska tänka på direkt efter. Är du sugen på att boka in dig hos Johanna så finns hennes bokningsuppgifter på samma länk, men lägger även in dem här:

Mail: johanna@beautique.se

Telefonnummer: 0708-840683

Priset för phibrows hos Johanna kostar 4900 kr och då ingår en touch up efter ca 6 veckor! Det är superviktigt att man går en gång till då det ofta släpper lite efter första omgången.

Tusen tack bästa Johanna för att du är så fantastiskt duktig och underbar som person!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *